Říj 31

www-akicon

Už je to delší dobu, co beru festy/cony jen jako srazy. Tenhle už ale hraničí s extrémem. Co potvrzuje mou docházku? Jen jsem se intenzivně podíval na Greka, snažil se prosadit nové meme a tralala na přecpáváním s litím ciderů do sebe, dokud si to obsluha nezapamatuje. Ta si to mimochodem vážně zapamatovala.

Zajímavé bylo, že tam skoro nikdo nebyl. Což potěšilo mou hipsterskou část, na druhou stranu… tam skoro nikdo nebyl. To mě příliš netrápilo a spíš jsem přešel myšlenkami k  vlastní lazyfag neúčast na programu. Ne, že by bylo něco strašidelný zaplatit vstup a nebýt tam. Ovšem, pořád mám v sobě trochu zlé dědičné krve, tak mi to nedalo. Nastartoval jsem Twitch a aktuální přednáška dostala čestné místo vedle glutenfree sušenek s trochou toho pomerančového džusu. Standardní výbava pro alkoholem zničený žaludek.

Přednáška byla o asijské tvorbě, kde zmatek vyrovnávalo hafo PV v jazycích, kterým ani zbla nerozumím. Shrnutí: Mohenjo Daro je cool. Výborné bylo, že přednášející slíbil nahození prezentace, což také i splnil. Ale kde je sakra zbytek akce? Videa nikde a další materiály, které jsou s železným pravidlem nahazovány náhodně na kdejakou  platformu se taktéž staly pepřem pradávné čínské kultury.

Kdyžuž se to streamuje/nahrává, proč se to rovnou nenahodí někam na mocný internet. Je to pár kliknutí a vyšperkovaná editace stejně nikoho nezajímá. Levných až zadarmo možností je nespočet, tak kde se to seklo?

written by mJezdec


Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia