Dub 08

Nějak mě nebaví dělat super přehledy. A upřímně pochybuju, že je někdo vůbec čte, tak jsem vybral tři série, které vyšly v dubnu. Všechny tři jsou takové „jako jo“. A celkem pochybuju, že se zjeví nějaká série, která bude zajímavější než „jako jo“ nebo nebude moe moe kyun.

K-ON!!

Ano další rok a ten klub popíjejících a pějících studentek pořád je. A kupodivu, je to pořád to samý, ale jedna změna je. Animace není tak šíleně rozmazaná. To je asi jediná změna. Opening je o zástavu srdce, protože je šíleně zrychlený. Zato ending je ala první série. Tentokrát jsou holky pořád spolu, protože budou i ve stejný třídě. Takže nejspíš bude společný výlet do horkých pramenů.

K-ON!! není svým způsobem zklamání. Protože se jen děj posunul o rok dál. Což slibuje, že tenhle rok je poslední a pak bude tralala, jelikož Yui a spol odejdou a zbude jen Azu-nya. No, ale možná pojedeme dál půjdou na profi dráhu…

B Gata H Kei

Lidi, radím, čtěte anotace a neberte je na lehkou míru. Upřímně nevím do čeho jsem to šel a nevím, co jsem to viděl. Yamada má sen. Vyspat se 100 klukama. Jenže má trabl. Přece se nemůže vyspat s klukama dokud je panna. A tak přijde s inteligentním plánem, že si najde panice a ten to nějak zařídí.

Tohle anime je vážně podivný a absolutně nevím, co od toho čekat. Yamada je zjevně šílená. V jednu chvíli dělá povolnou a druhé chvíli zdrhá pryč, protože zrudne. Tohle anime je prostě divný. Další porce fanservisu s nejspíš happy endem ve stylu, že Yamada se stane normální.

Arakawa Under the Bridge

Zajímavostí tohoto anime je, že jeden díl má devět dílů, které na sebe plynule navazují. Hlavní postava, Kou, je člověk, který v životě nic nikomu nedlužil a na nikom nebyl závislý. Všechno zvládl sám a bez cizí podpory. Avšak díky své soběstačnosti se málem utopí a zachrání ho Nino.

Aby splatil Kou dluh, tak začne bydlet pod mostem, kde bydlí i Nino. Nino je totiž značně šílená a pořád si nic nepamatuje. Vypadá to, že se celé anime bude odehrávat pod mostem, kde se dějí podivné věci.

written by mJezdec


One Response to “Duben 2010 2.0”

  1. 1. Hulk1l Says:

    Nazdar, nevim jak ostatní, ale já si to čtu jen jsem línej nechávat komentáře asi jako spousta dalších lidí.

Leave a Reply

i3Theme sponsored by Top 10 Web Hosting and Hosting in Colombia